Тази година Националната изложба на цветя  Флора Бургас“ – една

...
Тази година Националната изложба на цветя  Флора Бургас“ – една
Коментари Харесай

В началото на май Бургас отново ще е BG столицата на цветята

Тази година Националната галерия на цветя  „ Флора Бургас “ – една от емблемите на града – ще се организира в интервала от 29 април до 9 май. Всички се надяваме, че до тогава случаите на инфектирани с К-19 ще са доста намалели, а броят на имунизираните прогресивно повишен. Въпреки това, съгласно всички противоепидемични ограничения, Общината взе решение събитието да се разгърне главно във външните открити площи край експоцентър „ Флора “ в Морската градина. А предизвикването към флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти и други експерти в региона на цветното изкуство, ще бъде да показват още повече и по-интересни екстериорни решения. Акцент в изложбените площи ще бъдат саксийните растения и външните цветни съоръжения.

Вдъхновяващата подготовка за „ Флора 2021 “ към този момент е в разгара си. Пъстрото ревю съответствува с великденските празници и ще способства в допълнение за положителното въодушевление на бургазлии и гостите на града.

Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени произведения и детайли, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата, могат да подадат своите поръчки за присъединяване.

Желаещите да показват своята продукция и умения ще открият подробна информация – правилник, покана и форма на поръчка за Национална галерия на цветя „ Флора Бургас “ – на адрес:

 

 

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „ Флора 2021 “, ще се разгласяват от време на време във фейсбук страницата на експоцентър „ Флора “:

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР